Balsamic Friptură De Porc Filet
Balsamic friptură de porc filet este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, filete de porc, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Rozmarin-filete balsamice de porc, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Filete de porc glazurate balsamice cu salată de roșii Cherry pentru rețete similare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Puteți încerca Flechas de Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)]()
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.