Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Scufundarea ușoară de anghinare cu spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți sos cremos alfredo, amestec de brânză, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o farfurie mică, amestecați spanacul, inimile de anghinare, brânza, maioneza și sosul Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Sos Alfredo
Maioneză
Spanac
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc ușor și se rumenesc ușor.