Crab fierbinte și creveți Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pudră de usturoi, muștar din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă crabul, creveții și brânza. Se amestecă amestecul într-un vas de copt cu 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până la bule.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.