Baie de morcov cu ghimbir cu crudite

Scufundarea morcovului de ghimbir cu crudite este o fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați acompaniamente: morcov, oțet de orez condimentat, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castravete, morcov și somon afumat Crudit Bucrucks, Tofu crocant cu crudite și sos de scufundare cu susan-ghimbir, și Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi (Power Foods) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele într-un blender până aproape neted, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește, acoperit, cel puțin 1 oră.
Dip poate fi răcit până la 1 zi.