Baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul

Baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 170 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de inimi de anghinare, frunze de pătrunjel, măsline întărite cu saramură, cum ar ficholina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, Dip de măsline-pătrunjel cu Crudit 6s, și Crudite cu ulei de măsline și săruri aromate pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista