Bacon Peameal

Bacon Peameal
Baconul Peameal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 89 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână mazăre grosieră de porumb), semințe de muștar, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bacon Peameal, Bacon Peameal și brioșă de mic dejun Kimchi, și Friptură de porc și Bacon Peameal Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient de plastic (de preferință) suficient de mare pentru a ține atât saramura, cât și carnea, amestecați împreună apa, siropul de arțar, sarea, cura și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
CondimenteCondimente
SaramurăSaramură
ApăApă
CarneCarne
SareSare
2
Scoateți o cantitate mică de 1 cană (200 ml) de saramură și folosiți-o pentru a încărca injectorul de saramură. Apoi, injectați coapsa la fiecare 3/4 până la 1 inch (2 până la 2,5 cm), introducând acul la aproximativ 3/4 inch (2 cm) adâncime. Încercați să distribuiți saramura uniform peste coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
3
Așezați coapsa în recipient cu saramura rămasă și păstrați carnea scufundată cu ajutorul unei farfurii sau a unui obiect de construcție similară. Acoperiți și refrigerați timp de 4 zile întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
CarneCarne
4
Scoateți coapsele din saramură și uscați-le. Apoi rotiți-l în masa la alegere. Dă-i o zi de odihnă, neacoperită, la frigider, astfel încât masa și carnea să se formeze ca una.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
CarneCarne
RolaRola
5
Aveți două opțiuni pentru a-l găti: îl puteți felia și Grid-l timp de un minut pe fiecare parte (pentru felii subțiri adică) sau îl puteți coace la 375 buc.F (190 buc. C) timp de aproximativ o oră sau până când are o temperatură de bază de 142 buc. f (61 buc. C), apoi îl feliați. Îmi place prima cale, mai ales când se arde puțin pe margini și am adăugat un strop de sirop de arțar care se caramelizează puțin spre final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Retipărit cu permisiunea de la Arta de a Trăi în Conformitate cu Joe carne de Vită de Frédéric Morin, David McMillan & Meredith Erickson, copyright © 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Frédéric Morin (dreapta) este co-proprietar/chef de Joe carne de Vită, Liverpool Casă, și McKiernan Luncheonette. El a participat la L ' école Hôtelière des Laurentides, a lucrat la Jean-Talon de vânzare pe Piața de ardei și ceapă, și a servit ca garde-manger la Toqué! și chef de cuisine la Globe înainte de a deschide Joe Beef. Când nu face grădinărit, nu lucrează în atelierul său sau la restaurante, Fred poate fi găsit acasă în Montreal împreună cu soția sa (și al treilea partener din restaurante), Allison și cei doi fii ai lor. David McMillan este coproprietar / bucătar al Joe Beef, Liverpool House și McKiernan Luncheonette. Născut și crescut în Quebec City, David a ținut curte în multe dintre restaurantele clasice din Montreal de aproape douăzeci de ani. El încă practică bucătăria burgheză pe care a învățat-o de la mentorul său, Nicolas Jongleux, și trăind în regiunea Burgundia din Franța. Când David nu este la restaurante, el poate fi găsit pictând la studioul său din Saint Henri sau petrecând timp la cabana sa din Kamouraska, Quebec, cu soția sa, Julie, și cele două fiice ale lor.Unul dintre membrii originali ai personalului Joe Beef, Meredith Erickson a scris pentru diverse reviste, ziare și seriale de televiziune. În prezent, colaborând la mai multe cărți, Meredith își pierde timpul între Montreal și Londra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista