Bacon Cornbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de porumb cu slănină. Această rețetă face 12 porții cu 196 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei vegetal, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bacon Cornbread, Cupcakes cu pâine de porumb cu slănină de arțar cu glazură de arțar garnisite cu slănină, și Bacon Cheddar Cornbread.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Ungeți tigaia rotundă, 9x1 1/2 inci sau tigaia pătrată, 8x8x2 inci.
Se amestecă împreună toate ingredientele; bate energic 30 de secunde.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.