Bacon Balsamic "Bruschetta
Rețeta Bacon balsamic-dantelat " Bruschetta ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 40 și costă 7 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer butcher applewood, parmezan, roșii cherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bruschetta de căpșuni cu slănină, nuci pecan confiate și brânză de capră cu un strop Balsamic, Bruschetta Balsamică, și Bruschetta Balsamică De Căpșuni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați slănina într-un singur strat pe raftul tăvii de pui.
Coaceți 15 min. sau până când sunt crocante. Se răcește complet.
Ungeți ușor slănina cu oțet; tăiați fiecare felie în 4 bucăți.
Se acoperă cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.