Baccala Fritto: Cod Sărat Prăjit

Baccala Fritto: codul de sare prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 156g de proteine, 109G de grăsime, și un total de 1968 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 12,85 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Supă de Cod sărat (zuppa Di Baccala), Cod de sare cu roșii și capere (Baccal comando alla Vesuviana), și Baccal mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Clătiți peștele în apă rece, apoi înmuiați timp de 48 de ore în 4 schimbări de apă rece.
Într-un castron mare, combinați făina de semolă, făina universală, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, 2 linguri de ulei de măsline și suficientă apă, astfel încât să se formeze un aluat liber.
Într-o oală înaltă sau o friteuză, încălziți uleiul de măsline la 375 de grade F.
Înmuiați fiecare file în aluat, lăsând excesul să se scurgă, apoi înmuiați firimiturile de pâine pentru a le acoperi. Când uleiul este la temperatură, aruncați ușor fileurile în ulei și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute.
În timp ce peștele se gătește, într-un castron de dimensiuni medii, combinați pătrunjelul, ceapa și roșiile și aruncați cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și sare și piper după gust.
Scoateți peștele din ulei, condimentați cu sare și piper, scurgeți scurt pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și serviți cu 1/4 din salată înfășurată deasupra fiecărei porții.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Codul sărat funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.