Autocolante pentru oală de pui și țelină

Autocolante pentru oală de pui și țelină
Reteta de pui si telina Pot autocolante ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, căței de usturoi, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Autocolante Pentru Oală De Pui, și Autocolante Pentru Oală De Pui.

Instrucțiuni

1
Tăiați țelina în bucăți de 2 inci. Cu procesor de alimente de funcționare, picătură în țelină și usturoi și fin cotlet. Opriți motorul și adăugați pui, 1/2 lingură sos de soia, ulei de susan și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper. Puls până când doar combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
țelinățelină
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Puneți 2 ambalaje pe o suprafață uscată, păstrând ambalajele rămase în ambalaj și periați ușor marginile cu apă. Mound o linguriță rotunjită de umplere în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți în jumătate, în triunghiuri sau jumătăți de lună și strângeți bine marginile pentru a sigila. Faceți încă 18 găluște în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1
Tăiați suficiente frunze de țelină pentru a măsura 1 1/2 linguri și amestecați împreună cu restul de 3 linguri de sos de soia și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte, apoi aranjați găluștele, ușor suprapuse, într-un model spiralat și prăjiți până când fundul este auriu pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă, înclinând tigaia pentru a distribui, apoi acoperiți bine cu capac și gătiți până când lichidul s-a evaporat și fundul găluștelor este crocant și auriu, 6 până la 7 minute. (Folosiți o spatulă pentru a slăbi și ridica marginile pentru a verifica fundul; înlocuiți capacul și continuați să gătiți dacă este necesar, verificând după 1 până la 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Scoateți capacul și răsturnați o farfurie mare cu o jantă peste tigaie. Ținând strâns farfuria și tigaia, inversați găluștele pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți imediat, cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista