Asiatice Marinat Cu Dungi Bas
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Basul cu dungi marinate asiatice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 184 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de pește, coriandru, file de bas cu dungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pesto-bas cu dungi marinate cu roșii calde, Bas Cu Dungi Întregi, și Bas Cu Dungi Creole.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește în pungă. Se sigilează și se marinează la frigider 20 de minute, întorcându-se o dată.
Scoateți peștele din pungă și rezervați marinada.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie.
Adăugați marinada în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde; serviți cu pește.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 54 de dolari.
![Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromele sunt evocatoare cu note de petale de trandafir și fructe exotice. Ușor uscat pe gust, acest vintage dezvăluie un buchet de arome coapte de pepene galben, guava și nectarină, care sunt echilibrate cu condimente delicate, cum ar fi ghimbirul și cardamomul. Finisajul este lung și elegant.Acest Gewurztraminer este versatil și poate fi asociat cu somon afumat, precum și carne de porc fiartă cu ghimbir, bucătărie din Asia de Sud-Est, cum ar fi curry roșu de nucă de cocos, mâncăruri indiene sau în stil marocan. De asemenea, grozav de unul singur, ca aperitiv, sau cu foie grasși brânzeturi bogate, mature.