Asiatice-Glazurate Coapse De Pui
Nevoie de o curs principal fără lactate? Coapsele de pui glazurate din Asia ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 871 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, miere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, Asiatice-Glazurate Coapse De Pui, și Asiatice Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de servire, clătițipui și se usucă.
Combinați următoarele 8 ingrediente pentru a face o marinată; aruncați cu haina de pui. Acoperiți și refrigerați timp de 4 până la 6 ore sau peste noapte.
Cu treizeci de minute înainte de gătit,scoateți puiul din frigiderși Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Aranjați puiul într-o tigaie mare, superficială și condimentați cu sareși piper după gust.
Se toarnă marinadapeste pui.
Coaceți puiul până când este auriu și gătit, bastingfrecvent, aproximativ 45 de minute.
Între timp, aduceți o oală mare deapă la fierbere. Opriți focul șiamestecați tăiței de orez.
Lăsați să se înmoaie până lade licitație, aproximativ 7 minute.
Scurgeți, clătițisub apă caldă și scurgeți din nou.
Împărțiți tăiței între 4bowls.
Așezați 2 coapse de pui în fiecare castron și puneți sosul de tigaie deasupra.
Se ornează cu scallions șiserviți imediat.
Per portie: 670 calorii, 75gcarbohidrați, 34G proteine, 26g grăsime, 115mgcolesterol