Arpagic Blini Cu Creme Fraiche, Ouă De Prepeliță Și Tarhon

Arpagic Blini cu Creme Fraiche, ouă de prepeliță și tarhon este un fără gluten și pescatarian mâncare de dimineață. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă de prepeliță, sare grosieră, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Blini De Hrișcă Cu Somon Afumat, Creme Fraiche Și Caviar, Ciorba de mazare de primavara cu ulei de arpagic si Cr Pcormme fra cca, și CR aproxme FRA și arpagic piure de cartofi.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte.
Așezați o duzină de ouă într-o cratiță suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat; acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle în baia de apă cu gheață și lăsați să se răcească. Între timp, repetați cu ouăle rămase. Curățați ouăle, scufundându-le în apă rece, dacă este necesar, pentru a îndepărta bucățile de coajă. (Ouăle decojite pot fi refrigerate într-un recipient etanș peste noapte.)