Aripi De Pui Fajita

Aripi De Pui Fajita
Reteta Fajita aripi de pui este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 24 de porții cu 65 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fajita Wings, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Brown Butter Old Bay Wings (aka cele mai bune aripi de pui vreodată!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare aripă de pui în jumătate; așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați ingrediente pentru marinată; sac de etanșare. Întoarceți geanta pentru a acoperi aripile. Refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scurgeți aripile de pui, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
MarinadaMarinada
5
Puneți puiul pe tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată până la os (180 litri f), perindând ocazional cu marinată rezervată. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SucSuc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista