Aripi De Pui De Bivol În Stil Restaurant

Aripi De Pui De Bivol În Stil Restaurant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați aripi de pui de bivol în stil Restaurant. O porție conține 184 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper măcinat, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Super Bowl. 8088 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Aripi De Pui În Stil Buffalo, Aripi în stil bivol, și Aripi fierbinți în stil Buffalo cu sos de scufundare cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați făina, boiaua, piperul de cayenne și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aripile de pui într-un vas sau castron mare de sticlă neporoasă și presărați amestecul de făină peste ele până când sunt acoperite uniform. Acoperiți vasul sau vasul și dați-l la frigider timp de 60 până la 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C). Uleiul ar trebui să fie suficient pentru a acoperi aripile în întregime, cu un centimetru sau cam atât de adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
4
Combinați untul, sosul fierbinte, piperul și praful de usturoi într-o cratiță mică la foc mic. Se amestecă împreună și se încălzește până când untul este topit și amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se rezervă pentru servire.
6
Prăjiți aripile acoperite în ulei fierbinte timp de 10 până la 15 minute sau până când părțile aripilor încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se ia de pe foc, se pun aripile în vasul de servire, se adaugă amestecul de sos fierbinte și se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Servește.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista