Aripi De Pui Cinci Moduri
Aripi de pui cinci moduri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 657 calorii, 51G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Încercați Aripi De Pui Cu Aragaz Lent În Două Moduri, Aripi, Două Moduri, și Aripi 3 Moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar de mai jos.
Tăiați vârfurile aripilor de pui cu foarfece de bucătărie sau cu un cuțit mare și greu (economisiți pentru a face stoc de pui), apoi înjumătățiți aripile la îmbinare. Se usucă, apoi se aruncă cu 3 linguri de ulei și 1 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mare.
Grătar cu ulei, apoi grătați aripile în loturi (acoperite numai dacă folosiți grătar cu gaz), rotind ocazional, până când sunt fierte, 10 până la 15 minute pe lot. Aruncați aripile într-un castron cu sosul la alegere.
Transferați într-un platou și serviți.
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului. Aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare).
Când cărbunii sunt aprinși, aruncați-i pe raftul de jos, lăsând un spațiu liber de cărbuni pe o parte a grătarului egal cu dimensiunea alimentelor care trebuie preparate la grătar, unde alimentele pot fi mutate în caz de flăcări. Când cărbunele devine alb cenușiu (începeți să verificați cărbunii după 15 minute), grătarul va fi cel mai fierbinte și apoi va începe să se răcească. Cât timp vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului direct peste cărbuni determină căldura grătarului dvs., după cum urmează:fierbinte: 1 până la 2 secundemediu fierbinte: 3 până la 4 secundeîncet: 5 până la 6 secunde
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reglați căldura conform rețetei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.