Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2)

Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2)
Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2) necesită în jur 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 395 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, garnituri de aragaz lent, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2), Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căptușelile Reynolds Slow Cooker într - un vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, sarea, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă apă în aragazul lent căptușit; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
7
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista