Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi
Chilele Ancho umplute cu ton și cartofi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, fripturi ahituna, avocado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Încercați Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi, Ardei iute Ancho umpluți cu cartofi și Chorizo, și Ardei Iute Ancho Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și piloncillo la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați oțet alb, canela și sare; fierbeți până când piloncillo s-a dizolvat, amestecând des, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardei iute și înmuiați până se înmoaie, apăsând ocazional pentru a scufunda, aproximativ 1 oră; scurgere. Se usucă ardeii iute; tăiați longitudinal și îndepărtați semințele.
Gatiti cartofii cu coaja rosie in oala cu apa sarata clocotita pana cand frigarui străpunge ușor centrele, aproximativ 35 de minute.
Scurgere. Răciți, coajați și tăiați cartofii în cuburi de 1 inch.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Condimentează tonul cu sare. Grătiți până la maro deschis la margini, dar roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați tonul în cuburi de 1 inch.
Bateți împreună 1/4 cană de ulei și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare. Îndoiți cartofii și tonul. Se condimentează cu sare. Umpleți ardeii iute cu amestec de ton-cartofi.
Bateți restul de 1/4 cană de ulei, oțet de mere și coriandru într-un castron mediu. Se condimentează cu sare. Într-un castron mare, aruncați verdeața cu 2 linguri de vinetă pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii. Se acoperă cu ardei iute și felii de avocado; stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă.
* Zahăr brut Mexican în formă de conuri dure. Bucăți mai mici sunt uneori etichetate panocha. Dacă niciunul dintre acestea nu este disponibil, înlocuiți și greutatea egală a zahărului brun închis ambalat.
** Batoane mexicane de scorțișoară cu o aromă delicată, florală.