Arțar, orz și Granola de grâu
Granolanul de arțar, orz și grâu este un vegan mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de orz, ulei vegetal, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orz prăjit și Granola de fructe de pădure, Grâu integral și orz Rangers, și Granola De Grâu Și Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați orzul, grâul, nucile pecan, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a se combina; pune deoparte.
Așezați siropul de arțar, uleiul și vanilia într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Stropiți peste amestecul de orz-grâu și amestecați până când sunt acoperite bine și nu există aglomerări.
Întindeți amestecul într-un strat subțire și uniform pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până când granola se rumeneste, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Transferați într-un castron mare rezistent la căldură, adăugați afine și amestecați pentru a combina.
Lăsați să se răcească complet. (Granola se va crăpa pe măsură ce se răcește.) A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.