Apă mexicană de căpșuni (aqua de Fresa)
Apa mexicană de căpșuni (aqua de Fresa) este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 178 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de zahăr, var, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Supă de căpșuni (Sopa de Fresa), Paletas de Fresa-Frambuesa (înghețată de căpșuni-zmeură), și Doar-adăugați-apă pui Mexican și supă de Hominy.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați căpșunile feliate, zahărul și 1 cană de apă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l la frigider timp de 4 ore.
Scoateți amestecul de căpșuni din frigider și turnați într-un blender. Se amestecă la înălțime până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de fructe de pădure amestecat printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă peste un bol mare de amestecare; aruncați pulpa și semințele.
Adăugați restul de 7 căni de apă rece la căpșunile curățate și amestecați bine.
Puneți Aqua de Fresa la frigider pentru a se răci câteva ore sau turnați peste gheață și serviți imediat.
Se ornează cu felii de tei sau frunze de mentă.