Anghinare umplute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 374 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de parmigiano-reggiano, lămâie, soppressata și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și prăjiți-le la cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până devin aurii palide, aproximativ 10 minute. Se răcește complet, apoi se aruncă cu parmezan, usturoi, pătrunjel, soppressata, provolone, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Soppressata
Provolone
Parmezan
Pătrunjel
Usturoi
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
3
Stropiți ulei (1/4 cană) peste firimituri și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
1
Tăiați tulpinile de anghinare și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
2
Tăiați partea superioară 1/2 inch de 1 anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați aproximativ inch toate vârfurile frunzelor rămase cu foarfece de bucătărie. Frecați frunzele tăiate cu o jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
3
Separați ușor frunzele cu degetele mari, apoi scoateți frunzele violete din centru și suficiente galbene pentru a expune sufocarea fuzzy. Scoateți sufocarea cu un tăietor de pepene galben sau o lingură mică, apoi stoarceți niște suc din cealaltă jumătate de lămâie în cavitate. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Suc
Lămâie
Pepene Galben
4
Lingura aproximativ 2 linguri umplutura în cavitatea de fiecare anghinare și, începând cu frunze de jos și răspândirea frunze deschise cât mai mult posibil, fără a rupe, lingura o lingurita rotunjite umplutura între fiecare frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Umplutură
1
Puneți 1/2 cană apă, 1/2 cană bulion, 1/4 cană ulei, 1 1/2 linguriță usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în oala sub presiune (fără inserție) sau oală și aranjați 4 anghinare umplute în lichid în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Usturoi
Piper
Bulion
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
2
Stropiți cu 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Dacă utilizați oala sub presiune, sigilați capacul și gătiți la presiune ridicată, conform instrucțiunilor producătorului, 13 până la 15 minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
4
Dacă folosiți o oală obișnuită, fierbeți anghinare, acoperite, până când frunzele sunt fragede, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Transferați anghinarea gătită, împreună cu orice lichid, într-un castron puțin adânc și păstrați-l cald, acoperit ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
6
Repetați procedura pentru a găti anghinare umplute rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
7
Transferați anghinare cu clești în 8 boluri de supă puțin adânci și lingură lichid de gătit în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Clește
1
* Umplutura poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.* Anghinarea poate fi umplută (dar nu gătită) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Anghinarea umplută poate fi gătită cu 4 ore înainte și reîncălzită într-un cuptor cu microunde.