Anghinare Delicioase
Anghinarea delicioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 336 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați anghinare, pesmet condimentat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sănătos și delicios: pui cu anghinare și capere, Bierocks (adaptat din Delicious! Delicios!), și Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din anghinare și îndepărtați frunzele mici de pe fund. Feliați aproximativ 1 inch de sus, astfel încât să fie plat.
Se toarnă 2 căni sau 1 inch de apă într-o oală mare și se introduce un coș cu aburi.
Așezați anghinare în abur, acoperiți și aduceți la fierbere. Lăsați-le să se aburească timp de aproximativ 15 minute sau până când o furculiță poate străpunge cu ușurință tulpina.
Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați untul topit și pesto.
Stropiți amestecul peste anghinare verticale, asigurându-vă că driblați în toate crăpăturile. Apoi presărați firimituri de pâine peste blaturi și serviți.