Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Topinamburul prăjit în unt de salvie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 151 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anghinare de Ierusalim prăjită în unt de salvie, Scoici cu anghinare din Ierusalim și unt de lămâie, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 lingură de unt cu ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați anghinare din Ierusalim și jumătate de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se presară sare și piper. Saut până la maro și abia începe să se înmoaie, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați anghinarea de Ierusalim într-un castron de servire superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați restul de 2 linguri de unt și salvie în tigaie; se prăjește până când Salvia se întunecă și începe să fie crocantă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați suc de lămâie; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
6
Se toarnă unt de lămâie-salvie peste anghinare din Ierusalim în castron, aruncând pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.