Anghinare cu maioneză afumată
Anghinare cu maioneză afumată este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian farfurie. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, maioneză, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare cu maioneză afumată, Somon afumat cu ceai cu maioneză din plante, și Anghinare Cu Maioneză De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un coș cu aburi într-o oală mare peste 1/2 inch de apă clocotită. Aranjați anghinarea, cu tulpina în jos, în Coș. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când un cuțit străpunge ușor tulpinile, aproximativ 30 de minute.
Transferați anghinarea pe un platou.
Într-un bol, bateți maioneza, mărarul, caperele, coaja de lămâie și sucul, sarea și ardeiul.
Adăugați câteva linii de sos fierbinte și condimentați maioneza cu piper.
Serviți anghinarea caldă sau ușor răcită cu maioneza.