Anghinare Condimentate

Anghinare Condimentate
Anghinarea condimentată este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 78 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, oțet de vin, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Încercați Covrigi Condimentați, Covrigi Condimentați, și Sos De Soia Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 12 până la 14 litri (Vezi notele), combinați aproximativ 6 litri de apă, oțet, ulei de măsline, boabe de piper, frunze de dafin și ienibahar. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Între timp, clătiți bine anghinarea. Feliați și aruncați aproximativ 1 inch de la vârfuri; tăiați tulpinile. Cu foarfece, tăiați și aruncați vârfurile spinoase rămase din frunzele exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Adăugați anghinare în apa clocotită. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți până când fundul este fraged când este străpuns cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se scurge și se lasă să se răcească.
5
Serviți rece sau rece.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista