Amprente De Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Amprentele de ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 196g de grăsime, și un total de 3528 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr turbinado, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Amprente De Ciocolată, Amprente De Ciocolată, și Amprente De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când aluatul este ferm, dar flexibil, aproximativ 30 de minute.
Așezați aproximativ 1/3 cană de zahăr turbinado într-un castron puțin adânc. Formați aluatul în bile de 1 inch și rulați în zahăr turbinado pentru a acoperi.
Așezați 1 inch pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face o adâncitură de 1/2 inch.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor 325 până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci complet (dacă indentările au dispărut, faceți-le din nou în timp ce cookie-urile sunt calde).
Umpleți cu grijă fiecare indentare cu aproximativ 1 linguriță de ganache de ciocolată.
Lăsați să stea până când ganache este strălucitor și ferm la atingere, aproximativ 1 oră (sau se răcește aproximativ 30 de minute).
Ganache de ciocolată. Într-un vas termorezistent așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați ocazional 6 uncii de ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată, 2 linguri de frișcă, 1 lingură de sirop de porumb și 1 lingură de unt până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până se îngroașă, dar nu este ferm, aproximativ 15 minute. Face aproximativ 1 1/4 cani.