Amberjack cu sos de roșii-fenicul

Amberjack cu sos de roșii-fenicul
Amberjack cu sos de roșii-fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 141 calorii, 23g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic, Sos De Roșii Și Fenicul, și Roșii prăjite și sos de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente; gătiți până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă. Se amestecă roșiile înăbușite și sosul de roșii. Gatiti, neacoperit, la foc mic 30 de minute sau pana se ingroasa. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, zahăr, 1/4 linguriță de piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Clătiți fileurile și uscați; se presară cu restul de 1/4 linguriță de piper. Aduceți apa la fierbere într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Reduceți căldura și adăugați fileuri; acoperiți și fierbeți 8 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți peștele din lichid și așezați-l pe un platou de servire; aruncați lichidul. Se amestecă uniform amestecul de roșii peste fileuri; se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista