Aluat Ușor De Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați aluatul ușor de Pizza. Această rețetă servește 6 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți drojdie, apă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Aluat Ușor De Pizza, Aluat Ușor De Pizza + Pâine Plată Brânză, și Ușor Peasey Pizza Aluat Breadsticks.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați apa caldă într-un bol mic de amestecare sau într-o măsură standard de 2 căni, presărați drojdia peste apa caldă și lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Se amestecă ușor pentru a dizolva drojdia și se lasă să se dovedească încă 15 minute într-un loc cald din bucătărie.
Adăugați apa la temperatura camerei și 1 lingură de ulei de măsline în amestecul de drojdie și amestecați pentru a combina. Măsurați făina și sarea în vasul unui mixer de suport.
Combinați la viteză foarte mică cu atașamentul paletei. Adăugați încet ingredientele lichide la uscat și creșteți ușor viteza mixerului pentru a încorpora masa. Opriți mixerul și înlocuiți paleta cu un cârlig de aluat dacă aveți unul. Frământați până când aluatul devine neted și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, aproximativ 4 minute.
Așezați aluatul pe o scândură înmuiată și frământați aluatul cu mâna încă 1 până la 2 minute.
Adăugați făină în praf după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o bilă și așezați-l într-un bol foarte ușor uns și acoperiți cu un prosop curat, lăsați să stea până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Când aluatul s-a dublat în vrac, împărțiți-l în 6 bucăți egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Setați bucățile de aluat folosite pe o tigaie și acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic. (Aluatul care nu este utilizat poate fi introdus la frigider sau congelat până când este gata de utilizare.) Cu un sucitor pe o suprafață ușor înmuiată, rulați fiecare bucată de aluat cât mai uniform posibil într-un cerc de 10 inci, pudrând ușor cu făină, după cum este necesar.
Acoperiți cu toppinguri și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.