Aluat Ușor De Pizza

Aluat Ușor De Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați aluatul ușor de Pizza. Această rețetă servește 6 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți drojdie, apă, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Aluat Ușor De Pizza, Aluat Ușor De Pizza + Pâine Plată Brânză, și Ușor Peasey Pizza Aluat Breadsticks.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați apa caldă într-un bol mic de amestecare sau într-o măsură standard de 2 căni, presărați drojdia peste apa caldă și lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Se amestecă ușor pentru a dizolva drojdia și se lasă să se dovedească încă 15 minute într-un loc cald din bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați apa la temperatura camerei și 1 lingură de ulei de măsline în amestecul de drojdie și amestecați pentru a combina. Măsurați făina și sarea în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați la viteză foarte mică cu atașamentul paletei. Adăugați încet ingredientele lichide la uscat și creșteți ușor viteza mixerului pentru a încorpora masa. Opriți mixerul și înlocuiți paleta cu un cârlig de aluat dacă aveți unul. Frământați până când aluatul devine neted și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați aluatul pe o scândură înmuiată și frământați aluatul cu mâna încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Adăugați făină în praf după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o bilă și așezați-l într-un bol foarte ușor uns și acoperiți cu un prosop curat, lăsați să stea până când aluatul își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Când aluatul s-a dublat în vrac, împărțiți-l în 6 bucăți egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Setați bucățile de aluat folosite pe o tigaie și acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic. (Aluatul care nu este utilizat poate fi introdus la frigider sau congelat până când este gata de utilizare.) Cu un sucitor pe o suprafață ușor înmuiată, rulați fiecare bucată de aluat cât mai uniform posibil într-un cerc de 10 inci, pudrând ușor cu făină, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Acoperiți cu toppinguri și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista