Winter White Coq au Vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 121G de grăsime, și un total de 1872 calorii. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, unt, ceapă perlată dezghețată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coq au Riesling paste, Cobbler Alb De Iarnă, și Cosmopolitan Alb De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați puiul cu sare și piper și dragați în făină. Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti puiul, lucrand in loturi, apoi transferati-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați un strop de EVOO în oală împreună cu restul de unt, ceapă, usturoi, țelină, fenicul și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați legumele cu puțină sare și piper și gătiți până se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute. Se amestecă frunza de dafin și vinul, se întoarce puiul în oală și se gătește, parțial acoperit, la foc mic, rulant, 30 de minute. Se amestecă creme fraiche, se reduce la foc mic și se continuă să se gătească, cu 30 de minute mai mult. Dacă lichidul devine prea scăzut, adăugați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creme Fraiche
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați puiul într-un platou cald și adăugați muștarul și tarhonul tocat în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită