Alabama Tras De Porc
Reteta Alabama Tras de porc poate fi făcută în aproximativ 12 ore. O porție conține 266 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 16. 44 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este un buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării din sud. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgerul de porc Alabama Smokehouse cu sos alb de grătar, Sandwich de pui tras cu sos Alabama BBQ, și Sandwich de pui tras cu sos Alabama BBQ.
Instrucțiuni
Într-o cratiță nereactivă, combinați oțetul de cidru, sarea, zahărul brun, piperul negru, ardeiul cayenne și untul. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Se amestecă în apă și se întoarce la fierbere. Sosați carnea de porc înainte de a fuma și apoi la fiecare oră sau cam așa ceva în timp ce gătește.
Începeți fundul de porc pe un fumător lent folosind cărbuni din lemn de esență tare sau brichete de cărbune și așchii de lemn de mesquite sau mere. Fumați carnea de porc timp de cel puțin 6 ore și până la 1
Cu cât timpul de fum este mai lung, cu atât mai adânc va pătrunde inelul de fum, un inel roșu de aromă.
După ce carnea a fumat timp de 6 până la 10 ore, folosiți folie de aluminiu pentru a înfășura carnea. Îndoiți marginile a două foi împreună pentru a forma o etanșare etanșă.
Așezați carnea în centru și aduceți marginile în sus, cuprinzând carnea.
Se toarnă 1 cană de sos peste carne și apoi se sigilează bine folia în jurul fripturii.
Așezați pachetul de carne înapoi pe fumător sau într-un cuptor de 350 de grade (175 de grade C). Dacă este pe fumător, creșteți căldura. Gatiti pachetul pana cand carnea trage usor din os. Acest lucru poate fi verificat cu ușurință prin împingerea pe partea de sus a ambalajului folie cu o mână cuptor-mitted pentru a testa pentru moliciune. Va dura până la 2 ore.
Odată ce carnea este gata, scoateți-o din fumător sau cuptor și lăsați-o să se răcească. Trageți carnea de porc din os și aruncați grăsimea și gristle. Trageți carnea în bucăți mari de aproximativ 1 inch lățime pe 4 inci lungime.
Așezați bucățile de carne într-o tigaie și turnați aproximativ o cană de sos pentru fiecare 4 kilograme de carne sau după gust.
Se încălzește până se fierbe.
Se servește imediat sau se lasă la marinat câteva zile. Carnea poate fi, de asemenea, trasă în bucăți mai mici folosind 2 furculițe, acest lucru este cunoscut local ca 'carne de porc mărunțită'.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.