Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb

Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb
Alabama Smokehouse porc Burger cu sos de gratar alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1204 calorii, 45g de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de porc măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Grătar Alb Alabama, Pui la grătar cu sos alb Alabama, și Alabama A tras sandvișuri de porc cu sos de grătar Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune cu un capac sau preîncălziți un grătar de gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un bol mic de amestecare combinați maioneza, oțetul de cidru de mere, sucul de lămâie, zahărul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Se amestecă până se combină bine și se dă la frigider până se servește.
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă ignifugă pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu-mare până când slănina este crocantă, aproximativ 5 minute, răsturnând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați grăsimea de slănină prestată din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Combinați carnea de porc, boia afumată, pudra de chili, cayenne, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați 1 1/2 linguri de grăsime de slănină topită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă bine, manipulând carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea. Împărțiți amestecul în 6 porții egale și formați porțiunile în torturi pentru a se potrivi cu dimensiunea rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Ungeți grătarul cu ulei. Aranjați chiftelele pe raft, acoperiți și gătiți, întorcându-vă o dată până când ați terminat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. În ultimele minute de gătit, topiți burgerii cu cantități egale de Gouda afumată și puneți rulourile, tăiate cu fața în jos, pe marginile exterioare ale raftului pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gouda AfumatăGouda Afumată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Pentru a asambla burgerii, întindeți o cantitate generoasă de sos de grătar Alb Alabama pe părțile tăiate ale rulourilor. Pe fiecare fund de rulou, puneți niște varză mărunțită, o plăcintă cu brânză și 2 felii de slănină. Acoperiți cu blaturile ruloului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Deloach uitat viță de vie Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
DeLoach Forgotten Vines Zinfandel
Acest delicios Zinfandel are strălucirea cireșului negru și a murelor tinere amestecate cu ciocolată neagră și dafin. Există o calitate brambly care adaugă profunzime. Taninurile sunt netede la final, dar aciditatea strălucitoare o duce până la capăt. Un complement perfect pentru mâncare sau pentru a te bucura într-o zi caldă de vară.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista