Adobo-Pui Frecat

Adobo-Pui Frecat
Adobo-pui frecat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 687 calorii, 42G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pui, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Adobo African-Ton Frecat, African Adobo-Fripturi De Ton Frecate, și Clasic de pui Adobo din ' Adobo Road carte de bucate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o cratiță grea, medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați ardeii iute și gătiți până se întunecă pe ambele părți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Se adaugă bulionul și se aduce la fierbere. Continuați să fierbeți până când chilele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Transferați amestecul în blender și piure. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Preîncălziți un grătar sau o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Între timp, frecați amestecul adobo peste tot puiul, folosind aproximativ jumătate din adobo. Căutați puiul, cu pieptul în jos, până când apar semne de grătar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Periați niște sos adobo pe cealaltă parte a puiului. Întoarceți pieptul de pui în sus, puneți-l într-o tigaie și transferați-l în cuptor. Gatiti puiul, batand cu sosul adobo suplimentar la fiecare 20 de minute, pana cand un termometru pentru carne inregistreaza o temperatura interioara de 165 grade F, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți cu tortilla de porumb pentru a pregăti tacos și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista