Acoperirea crocantă a pescarului este o vegetarian garnitură. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, sare de usturoi, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tilapia cu un strat crocant pentru unul (sau mai multe), Okra Prăjită Cu Acoperire Parmezană Crocantă, și Prăjiți-l, vă va plăcea (acoperire pentru pește) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună oul și laptele. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați cerealele, făina, făina de porumb și condimentele. Înmuiați fileurile de pește în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 in. ulei la foc mediu-mare. Prăjiți fileurile timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.