Absolut cel mai bun ficat și ceapă
Absolut cel mai bun ficat și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Un amestec de ficat de vită, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Ficat și ceapă, Ficat de vită și ceapă, și Ficat și ceapă cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ușor feliile de ficat sub apă rece și puneți-le într-un castron mediu.
Se toarnă suficient lapte pentru a acoperi.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți ceapa. (Îmi place să mă înmoaie până la o oră sau două - pentru orice ai timp.) Acest pas este atât de important în eliminarea gustului amar al ficatului.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Separați inelele de ceapă și sotati-le în unt până se înmoaie.
Scoateți ceapa și topiți untul rămas în tigaie. Condimentează făina cu sare și piper și pune-o într-un vas puțin adânc sau pe o farfurie.
Scurgeți laptele din ficat și acoperiți feliile în amestecul de făină.
Când untul s-a topit, întoarceți focul la mediu-mare și așezați feliile de ficat acoperite în tigaie. Gatiti pana se rumeneste frumos si pe fund. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc.
Adăugați ceapa și reduceți căldura la mediu. Gatiti un pic mai mult pentru a gusta. Familia noastră preferă ca ficatul să păstreze abia o rozitate în interior atunci când tăiați pentru a verifica. Bucurați-vă!