Țelină-Ceapă Popovers
Popovers de țelină-ceapă este o garnitură care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 133 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de ceapă, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Taste of Home are 24 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chowder de ceapă cu Popovers de ceapă brânză, Ceapă caramelizată și Popovers Elvețieni, și Ceapă, țelină și umplutură de ciuperci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, sarea de ceapă și sarea de țelină.
Combinați ouăle, laptele, ceapa, țelina și untul; se amestecă în ingredientele uscate doar până se amestecă. Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale 12 cupe popover; umpleți două treimi pline cu aluat.
Coaceți la 450 de calorii timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de euro (nu deschideți ușa cuptorului).
Coaceți cu 25 de minute mai mult sau până se rumenesc adânc (nu coaceți). Tăiați imediat o fantă în partea de sus a fiecărui popover pentru a permite aburului să scape.