Șuncă Ușoară Cu Aragaz Lent

Șuncă Ușoară Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Șunca ușoară cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 1412 calorii, 98G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, coajă de portocală, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Ușor Aragaz Lent Friptură Prăjită, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită coreeană ușor de gătit lent, și Cele mai bune coaste de grătar cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați cuișoare întregi în șuncă, astfel încât să fie distribuite uniform. Puteți înscrie șunca pentru o inserție mai ușoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Așezați șunca într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se toarnă cidru de mere până când doar aproximativ 2 centimetri de șuncă este deasupra suprafeței. Împachetați zahărul brun deasupra șuncii, apăsând în cuișoare. Acest lucru va fi spălat în pasul următor, dar orice rămâne este un bonus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
UmărUmăr
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se toarnă siropul de arțar peste șuncă. Condimentează cidrul de mere cu scorțișoară, nucșoară, ghimbir, cuișoare măcinate și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Cidru De MereCidru De Mere
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adăugați coaja de portocală în oală. Umpleți aragazul lent cât de plin puteți cu cidru de mere fără a trece peste linia de umplere. Acoperiți și setați la scăzut. Gatiti timp de 8 pana la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Revista