Șuncă de usturoi, ciuperci și Frittata de spanac

Șuncă de usturoi, ciuperci și spanac Frittatan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 241 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mini Frittata la cuptor cu rosii si spanac, busuioc proaspat si Feta, Spanac Ciuperci Frittata, și Bacon Ciuperci Spanac Frittata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul și șalotul în unt fierbinte până când șalotul este înmuiat, aproximativ 5 minute. Amestecați ciupercile în șalotă și usturoi; gătiți și amestecați până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute. Amestecați spanacul în amestecul de ciuperci, acoperiți și gătiți până când spanacul este ofilit, încă aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă șunca, se gătește până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Se toarnă ouăle uniform în tigaie și se acoperă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când frittata este așezată la mijloc și ușor umflată, aproximativ 25 de minute. Un cuțit introdus în centrul frittatei ar trebui să iasă curat.
Se presară brânză Cheddar, se lasă să stea până se topește brânza, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.