Șuncă De Porumb Gratinată
Rețeta șuncă porumb gratinat se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză cheddar, biscuiți, muștar măcinat și boia de ardei. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Gratin de conopidă și șuncă, Cartofi gratinați și șuncă, și Gratin De Șuncă De Țară.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți untul. Se amestecă făina, muștarul și piperul până se omogenizează; adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Într-un 1-qt uns. vasul de copt, stratul de șuncă, porumb, piper verde și ceapă.
Se toarnă sosul deasupra. Într-un castron, combinați brânza, firimiturile și untul; presară deasupra.
Se presara cu boia de ardei.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 10-15 minute sau pana se incalzeste si blatul se rumeneste.