Șuncă de țară cu sos de ochi roșii
Sunca de tara cu sos Redeye este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți zahăr brun ferm, șuncă de țară, cafea tare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cafeaua tare, puteți urma acest fel principal cu Cafea Tort De Cafea ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Redeye Gravy, Dimineața De După Redeye Gravy, și Clementină-curcan sărat cu sos de ochi roșii.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună cafeaua și zahărul; lăsați amestecul să se răcească.
Gatiti sunca intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu 5-7 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți șunca și păstrați-o caldă, rezervând picături în tigaie.
Adăugați amestecul de cafea în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele de jos; aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate (aproximativ 15 minute).
Serviți imediat cu șuncă.