Șuncă cremoasă și fasole
Șuncă cremoasă și fasole este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție conține 221 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 35 minute. Un amestec de apă, ceapă, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Caserola de șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Adăugați fasole în apă clocotită și gătiți la înălțime. Fasolea va absorbi puțină apă, așa că va trebui să adăugați mai multă apă mai târziu.
De îndată ce fasolea poate fi piure cu furculiță, adăugați șuncă și ceapă, lăsați să gătească până se termină fasolea și șunca.
Întoarceți-vă la foc mediu și adăugați supă și brânză. Se amestecă frecvent în timp ce supa și brânza sunt amestecate în fasole. Când brânza este topită, opriți focul și serviți. Resturile pot fi înghețate.