Șuncă Afumată Glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă afumată glazurată. O porție conține 328 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, bulion de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Șuncă Afumată Glazurată, BBQ glazurate de pui afumat, și Coaste De Rezervă Glazurate Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. înscrieți șunca cu un model de trapă încrucișată prin stratul gros de piele și grăsime. Aranjați ceapa în centrul unei foi căptușite cu folie tigaie tigaie mare de prăjire și puneți șunca deasupra lor.
Între timp, amestecați împreună jeleul de caise, apa, frunzele de cimbru, muștarul, 3 linguri de oțet, melasa, Worcestershire, ienibahar și cuișoare într-o cratiță.
Bateți la foc mediu până când jeleul s-a dizolvat și sosul este neted, aproximativ 4 minute. După ce șunca a fost coaptă timp de 1 oră, periați cu amestecul de caise la fiecare 15 minute pentru încă 45 de minute sau până când este glazurată frumos.
Transferați șunca într-un platou de servire, cort cu folie și dați deoparte în timp ce faceți sosul.
Aruncați ceapa, îndepărtați folia și turnați sosul într-o tigaie.
Se adaugă bulionul și se aduce la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați untul și făina împreună până formați o pastă.
Bateti in sucurile de tigaie si lasati sosul sa fiarba pana se ingroasa ca sosul. Terminați cu lingura rămasă de oțet și condimentați cu sare și piper după gust.
Feliați subțire șunca și serviți cu sosul.