Ham și Swiss Brunch coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 349 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, muștar dijon, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Brunch Ou Coace, Ou Brunch Coace, și Arpagic-Șuncă Brunch Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați jumătate din feliile de pâine, suprapunându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
2
Periați pâinea în vas cu muștar. Se acoperă uniform cu șuncă și brânză elvețiană, suprapunându-se după cum este necesar. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, aranjându-le peste primul strat de felii de pâine pentru a face sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Muștar
Pâine
șuncă
3
Într-un castron mediu, bateți ouăle și laptele cu sârmă până se omogenizează bine. Se toarnă cu grijă peste sandvișuri. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați parmezanul, pesmetul, pătrunjelul și untul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pesmet
Pătrunjel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se presară crumb topping peste caserola.
7
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când sandvișurile sunt umflate și se rumenesc.