Șerbet De Grapefruit-Ghimbir
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Șerbetul de Grapefruit-ghimbir ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, coajă de grapefruit, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Grapefruit-Zară, Șerbet De Ghimbir Cu Rubarbă, și Grapefruit și ulcior de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană suc de grapefruit, zahăr, ghimbir cu sucuri și coajă de grapefruit într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Se răcește 30 de minute.
Bateți siropul de porumb, apoi zeama în amestec de ghimbir. Se amestecă restul de 2 căni de suc. Se strecoară amestecul într-un castron mare, apăsând pe solide pentru a extrage sucuri. Procesați în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când șerbetul este setat ușor, se toarnă treptat în cremă. Procesați 5 minute mai mult pentru a se amesteca bine.
Transferați șerbetul în recipient; acoperiți și congelați.