Șaisprezece Condimente De Pui Afumat

Șaisprezece Condimente De Pui Afumat
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Șaisprezece pui afumat cu condimente ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,46 USD pe porție. O porție conține 910 calorii, 66g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de chili ancho, pudră de ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Șaisprezece Fasole, Șaisprezece minute Burritos de vită și fasole, și Paprikan afumat și Popcorn cu condimente de tei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate condimentele într-un bol. Frecați întregul pui cu freca de condimente, inclusiv cavitatea, și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Configurați un grătar de cărbune pentru grătar indirect. Aruncați așchii de lemn înmuiați pe cărbunii fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați capacul pe grătar și reglați orificiile de aerisire din partea superioară și inferioară pentru a obține temperatura dorită (în acest caz ar trebui să fie de aproximativ 350 de grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați puiul pe raftul grătarului opus cărbunilor și fumați până când puiul atinge o temperatură internă de 160 de grade F, folosind un termometru citit instantaneu, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar, cortul liber cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista