Înghețată De Vanilie Rooibos Și Tort Cu Unt Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Vanilla Rooibos Ice Cream & Brown Butter Cake. Această rețetă servește 20 și costă 2,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 722 calorii. Un amestec de adaptat din august daring bakers challenge, vanilie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Vara. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Unt Brun De Vanilie Și Migdale Cu Vanilie Caldă Cr Aproxume Br, Înghețată De Vanilie Chai, și Tort de dovleac cu unt brun cu glazură de vanilie Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade Fahrenheit și ungeți o tigaie de 7 x 11 inch.
Puneți untul într-o tigaie mare (10 sau mai mulți inci) la foc mediu și rumeniți untul până când solidele din lapte s-au întunecat (nu au ars!) și miroase a nuci. Aceasta este o resursă excelentă dacă aveți probleme. Asigurați-vă că țineți ochii pe el tot timpul.
Se toarnă untul rumenit într-un castron puțin adânc și se congelează până se congelează, ceea ce ar trebui să dureze 15 până la 30 de minute.
Bateți împreună făină, gumă de xantan, praf de copt și salt.In un castron mare, bateți untul rumenit, zahărul brun și zahărul împreună cu mâna sau mixerul. Bateți până devine ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Bateți ouăle pe rând, asigurându-vă că le încorporați complet și răzuiți vasul între fiecare.
Adăugați vanilie până se încorporează.Se amestecă amestecul de făină până se combină.Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, neteziți partea superioară și bateți tigaia pe tejghea.
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când tortul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în tigaie (pe raft) timp de 10 până la 15 minute, înainte de a trece cuțitul de-a lungul marginii și de a se întoarce pe un raft, lăsând să se răcească complet.