Înghețată De Sfeclă Prăjită

Înghețata de sfeclă prăjită este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1212 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 253 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de smântână grea, coajă de portocală, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Scooped: sfeclă prăjită și înghețată de ciocolată neagră, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună 1/4 cană de lapte și amidonul de porumb; pune deoparte suspensia. Într-un 4-qt. se amestecă împreună laptele rămas și smântâna, zahărul, siropul și sarea; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați coaja de portocală. Gatiti timp de 4 minute; se amestecă în suspensie. Reveniți la fierbere și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Așezați brânza mascarpone într-un castron și turnați 1/4 cană amestec de lapte fierbinte; bateți până se omogenizează. Apoi amestecați amestecul de lapte rămas; se amestecă sfecla.
Se toarnă amestecul într-o pungă de plastic; sigilați și scufundați într-un castron cu apă cu gheață până la răcire.
Îndepărtați coaja de portocală.
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată; procesați conform instrucțiunilor producătorului, adăugând semințe de mac în ultimul minut de agitare.
Transferați înghețata într-un recipient de depozitare și congelați până când este setată.