Înghețată cizmar de piersici cu sos Bourbon-Caramel

Înghețată cizmar de piersici cu sos Bourbon-Caramel
Rețeta de înghețată Peach Cobbler cu sos Bourbon-Caramel ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 8 ore și 40 de minute. Pentru 78 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica piersici, unt, strop de sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cizmar de nucă de cocos-piersică cu înghețată Bourbon-Pecan, Bourbon Peach Cobbler, și Bourbon Peach Cobbler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Pentru a pregăti înghețata, așezați aluatul de plăcintă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; se acoperă ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Combinați 1 lingură de zahăr și scorțișoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
4
Presărați amestecul de zahăr uniform peste aluatul de plăcintă. Folosind un cuțit sau un tăietor de pizza, scorați aluatul la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet; rupeți în bucăți de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
6
Așezați 1/2 cană de piersici într-un castron mediu și amestecați cu o furculiță până aproape netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
7
Adăugați restul de 1/2 cană de piersici și următoarele 4 ingrediente (prin strop de sare); se amestecă bine. Îndoiți ușor piesa sfărâmatărustă și topping biciuit. Scoateți amestecul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de apă, sirop de porumb și o picătură de sare într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând doar până când zahărul se topește; se aduce la fierbere. Gatiti 12 minute sau pana la chihlimbar; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
9
Stropiți în jumătate și jumătate, amestecând constant cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Adăugați unt și bourbon; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista