Inghetata acidulată cu Cashew fragil ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 312 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cashew Fragil, Cashew Fragil, și Cashew Fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Așezați amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată de masă și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; congelați timp de 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Gheață
3
Înveliți o foaie de hârtie pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
4
Combinați zahărul, 1 lingură de apă și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea; aduceți la fierbere. Gatiti 7 minute sau pana devin aurii, fara a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile și untul. Întindeți rapid amestecul de zahăr într-un strat subțire și uniform peste pergamentul pregătit; se răcește complet. Se toacă fragil; se servește peste înghețată.