Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Învelișurile de salată de pui Mu Shu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Un amestec de frunze de salată bibb, usturoi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, Împachetări Cu Salată De Pui, și Împachetări Cu Salată De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente (prin oțet de orez) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoi și ghimbir la tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați amestecul de sos de soia și salată de varză; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
6
Adăugați pui și 1/4 cană de ceapă în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand salata de varza incepe sa se ofileasca. Împărțiți amestecul de pui uniform între frunzele de salată; presărați uniform cu 1/4 cană de ceapă și caju rămase.