Țestoase De Slănină Acoperite Cu Ciocolată

Țestoase De Slănină Acoperite Cu Ciocolată
Țestoasele de slănină acoperite cu ciocolată sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Broaște Țestoase Acoperite Cu Ciocolată, Broaște Țestoase Acoperite Cu Ciocolată Cu Sare De Mare Afumată, și Slănină Acoperită Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Răspândiți pecanii în strat uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până când pecanele sunt parfumate și prăjite, amestecând ocazional, aproximativ 6 sau 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți nucile pecan din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Prăjiți slănina în tigaie mare până când este foarte crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați-o să se răcească. Când slănina este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați fiecare bandă în șase bucăți cu foarfece de bucătărie. Puneți bucățile de slănină deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aranjați pecanii în grupuri în formă de stea de cinci. Ar trebui să aveți suficiente jumătăți întregi de pecan pentru a face 30 de ciorchini. (Dacă nu, puteți aranja bucăți rupte în grămezi mici. Nu vor arăta ca broaște țestoase, dar vor fi totuși delicioase.) Puneți foile de copt deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Într-o cratiță mică, combinați smântână grea, unt și extract de vanilie. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se ia imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
În cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/4 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la foc mic și gătiți amestecul de zahăr, fără a amesteca, dar a învârti tigaia ocazional, până când începe să devină de culoare auriu-chihlimbar, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Foarte atent, turnați amestecul de cremă fierbinte în amestecul de zahăr. Acesta va bule feroce. Se amestecă până se combină. Fixați termometrul cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la 248 buc.F (etapa fermă a mingii), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați caramelul să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Folosind lingura de supă, aruncați movile de caramel în centrul fiecărui cluster de pecan. Completați fiecare cu o bucată de slănină, apăsând ușor pentru a adera. (Dacă caramelul devine prea rigid pentru a lucra, reîncălziți ușor la foc mic.) Puneți țestoasele deoparte să se răcească, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
13
Încălziți două treimi din chipsurile de ciocolată într-un castron rezistent la căldură, așezat peste tigaia cu apă clocotită până când termometrul topit și bomboanele înregistrează 110 aprox.F - 115. F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Scoateți bolul din tigaie și lăsați ciocolata să se răcească până când termometrul înregistrează 95 CIRCULF - 100 CIRCULF. Se amestecă treimea rămasă din chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Folosind lingura de supă, acoperiți fiecare broască țestoasă cu o lingură de ciocolată topită, netezind pentru a acoperi complet slănina. Puneți țestoasele deoparte până se întărește ciocolata. Țestoasele se vor păstra până la două săptămâni, depozitate între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista