Țestoase De Slănină Acoperite Cu Ciocolată
Țestoasele de slănină acoperite cu ciocolată sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Broaște Țestoase Acoperite Cu Ciocolată, Broaște Țestoase Acoperite Cu Ciocolată Cu Sare De Mare Afumată, și Slănină Acoperită Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.
Răspândiți pecanii în strat uniform pe foaia de copt.
Coaceți până când pecanele sunt parfumate și prăjite, amestecând ocazional, aproximativ 6 sau 7 minute.
Scoateți nucile pecan din cuptor și lăsați să se răcească.
Prăjiți slănina în tigaie mare până când este foarte crocantă, aproximativ 8 minute.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați-o să se răcească. Când slănina este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați fiecare bandă în șase bucăți cu foarfece de bucătărie. Puneți bucățile de slănină deoparte.
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aranjați pecanii în grupuri în formă de stea de cinci. Ar trebui să aveți suficiente jumătăți întregi de pecan pentru a face 30 de ciorchini. (Dacă nu, puteți aranja bucăți rupte în grămezi mici. Nu vor arăta ca broaște țestoase, dar vor fi totuși delicioase.) Puneți foile de copt deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați smântână grea, unt și extract de vanilie. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se ia imediat de pe foc.
În cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și 1/4 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la foc mic și gătiți amestecul de zahăr, fără a amesteca, dar a învârti tigaia ocazional, până când începe să devină de culoare auriu-chihlimbar, aproximativ 6 până la 8 minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Foarte atent, turnați amestecul de cremă fierbinte în amestecul de zahăr. Acesta va bule feroce. Se amestecă până se combină. Fixați termometrul cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul ajunge la 248 buc.F (etapa fermă a mingii), 10 până la 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați caramelul să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Folosind lingura de supă, aruncați movile de caramel în centrul fiecărui cluster de pecan. Completați fiecare cu o bucată de slănină, apăsând ușor pentru a adera. (Dacă caramelul devine prea rigid pentru a lucra, reîncălziți ușor la foc mic.) Puneți țestoasele deoparte să se răcească, 45 de minute până la 1 oră.
Încălziți două treimi din chipsurile de ciocolată într-un castron rezistent la căldură, așezat peste tigaia cu apă clocotită până când termometrul topit și bomboanele înregistrează 110 aprox.F - 115. F.
Scoateți bolul din tigaie și lăsați ciocolata să se răcească până când termometrul înregistrează 95 CIRCULF - 100 CIRCULF. Se amestecă treimea rămasă din chipsurile de ciocolată până se topesc.
Folosind lingura de supă, acoperiți fiecare broască țestoasă cu o lingură de ciocolată topită, netezind pentru a acoperi complet slănina. Puneți țestoasele deoparte până se întărește ciocolata. Țestoasele se vor păstra până la două săptămâni, depozitate între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș la temperatura camerei.